Paspunt ProudBreast

ProudBreast is een platform voor vrouwen met één of géén borst. Zij inspireren elkaar en ontwikkelen zelf producten. Dit alles met één doel: zorgeloos zichzelf kunnen zijn. In 2018 won ProudBreast de ASNbank wereldprijs voor het ontwerp van de Qup; een comfortabele lichtgewicht borstprothese. De Qup is gemaakt van ademende materialen en passend in bestaande (reguliere) lingerie. Het biedt dus een scala aan nieuwe mogelijkheden.

Voor veel vrouwen echt een prettig alternatief naast de silicone protheses. De één draagt niet anders meer, de ander draagt hem voor de afwisseling op casual dagen en in de zomer. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Ook iets voor jou?
De Qup is een nieuw type borstprothese beschikbaar in alle prothese maten en in diverse kleuren, compleet ontwikkeld vanuit comfort. Er zijn een aantal vaste kleuren, Qups met hartjes en specials in seizoensgebonden stoffen. Al deze Qups zijn afgewerkt met duurzame katoen. Naast de reguliere Qup is er ook een speciale zwem/sport Qup. Deze is afgewerkt met een quick dry stof waardoor vocht weer opdroogt. En ook ideaal: tijdens het zwemmen loopt hij niet vol met water. De kern van de Qup is gemaakt van een ultra zacht schuim dat niet van vorm veranderd.

Nú verkrijgbaar vanaf €49,– per stuk.

 

 

Paspunt
Made by Yvette is een paspunt van Proudbreast.

Bij een paspunt  word je geholpen met:

-het op afspraak kennis maken met de Qup
-het passen van de juiste maat
-het online bestellen van de Qup
-het vastnaaien van je Qup
-het voelen en bekijken van de verschillende collecties

Kijk voor alle informatie op www.proudbreast.com