Lippen

Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. De doorbloeding wordt minder waardoor er een onregelmatige liplijn ontstaat.

lipLipliner
Een liplijn voorziet de mond (weer) van duidelijke contouren en kan kleine oneffenheden corrigeren. De kleur kan dichtbij uw eigen lipkleur gekozen worden, of een kleur die meer aanwezig is.

LipShadow
Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

FullLips
Bij volledig inkleuren van de lippen wordt ook eerst de liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. U kunt voor één kleur kiezen, of voor een contrasterende liplijn met een zachtere kleur voor het inkleuren. Het optisch vergroten van de lippen met permanente make-up is in de meeste gevallen mogelijk, er zijn echter grenzen. Met een fulllips-behandeling in een mooie frisse kleur zal zeker een mooi, vergrotend  resultaat behaald worden.

Tarieven

Lippen 3 behandelingen
Lipcontour € 320,-
Lipcontour met schaduw € 375,-
Full lips € 450,-
 Nabehandeling per nabehandeling
Lipcontour € 115,-
Lipcontour met schaduw € 140,-
Full lips € 160,-

Voor de genoemde prijzen geldt dat het gehele bedrag bij de eerste behandeling  voldaan dient te worden.

 

Voorbeelden

J1a J2a
F1a F2a