Permanente make-up

Made by YvetteWat is permanente make-up?
Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigmenten in de bovenste huidlagen door middel van hele fijne naaldjes. Met permanente make-up heeft u ook zonder gebruikelijke make-up een verzorgde, maar vooral natuurlijke uitstraling. Bovendien blijft permanente make-up mooi onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, sauna of op het strand; thuis en op reis. Het is dus ook niet verwonderlijk dat de moderne vrouw steeds vaker voor permanente make-up kiest.

Behandelmogelijkheden: wenkbrauwen, eyeliner, lippen, schisis, tepel- en tepelhofreconstructie, alopecia areata, vitiligo, littekens (haartransplantatie, facelift, acné en automutilatie).

 

Made by YvetteIs de behandeling na één keer klaar?
Nee, u heeft drie behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Tussen elke behandeling zit minimaal vier weken. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème begint de pigmentatie. Na de behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst, na drie tot vier dagen vervaagt de kleur vanzelf.
EMLA crème kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen.

 

Made by YvetteHoelang blijft de permanente make-up zichtbaar?
Dit is van een aantal factoren afhankelijk. Uw leeftijd, kleur en de plaats waar de make-up is ingebracht spelen hierbij een rol. Permanente make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi.
Langzaam wordt het ingebrachte pigment lichter. Er bestaan dus grote individuele verschillen. Een nabehandeling is dan wenselijk.


Voor wie is permanente make-up geschikt?

In principe is permanente make-up voor (bijna) iedereen geschikt, voor zowel dames als heren, voor zowel jong als oud. Om er zeker van te zijn dat u een behandeling kunt ondergaan, wordt van tevoren uw gezondheid besproken.


Permanente make-up is ideaal als u:

  • vaak sport, zwemt of graag de sauna bezoekt
  • veel traant
  • moeite heeft met opmaken van wenkbrauwen of ogen
  • dagelijks veel tijd wilt besparen
  • contactlenzen of een bril draagt
  • een cosmetica-allergie heeft
  • geen of weinig wenkbrauwhaartjes meer heeft
  • smalle of bleke lippen heeft of geen strakke lipcontour

 

Made by YvetteErvaring en hygiëne
Binnen mijn eigen onderneming Made by Yvette heb ik, Yvette Bisschop, reeds zeventien jaar ervaring met permanente make-up. Hierdoor kan ik u een goede en constante kwaliteit garanderen. Vele tevreden klanten zijn u dan ook voorgegaan. De kwaliteit wordt verder gegarandeerd door de speciale GGD-vergunning waar Made by Yvette als een van de eerste salons in de regio over beschikt. De GGD voert regelmatig inspecties uit en houdt toezicht op de naleving van de hygiënevoorschriften. U bent bij Made by Yvette aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren specialist die werkt onder de nieuwste wettelijke regels.

Weet u nog niet zeker of PMU iets voor u is? Of wilt u mij eerst beter leren kennen? Dan kunt u een intake-afspraak maken, deze afspraak is gratis.