Over Yvette

In 2001 heb ik, Yvette Bisschop-Kroes, Made by Yvette opgericht in Raalte. Mijn salon is gevestigd aan huis, waardoor u ontvangen wordt in een vertrouwelijke en huiselijke sfeer. De persoonlijke benadering staat bij mij voorop.

Permanente make-up
Inmiddels heb ik ruim negentien jaar ervaring met permanente make-up, wat betekent dat ik een van de eerste in de regio was die deze specialistische dienst aanbiedt. Inmiddels heb ik de A-registratie; cosmetische én medische pigmentatie bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU specialisten (NSGP). Dankzij mijn ervaring en de vele klanten die u zijn voorgegaan, kan ik u een goede en constante kwaliteit bieden.

Bij Made by Yvette in Raalte, kunt u dus terecht voor het professioneel aanbrengen van zowel cosmetische als medische permanente make-up, en voor het corrigeren van foutieve permanente make-up. Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik kan deze op een uitstekende wijze toepassen. Het is mijn passie om u er iedere dag mooi en verzorgd uit te laten zien.

Wenkbrauwstyling
Wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van uw gelaat. Is permanente make-up voor u een stap te ver dan kunt u ook voor wenkbrauwstyling bij mij terecht. Door middel van verschillende technieken creër ik een wenkbrauw die past bij uw gezicht. 

Permanente manicure
Naast permanente make-up en wenkbrauwstyling ben ik ook gespecialiseerd in permanente manicure. Hierbij worden gelnagels van hoge kwaliteit over uw natuurlijk nagels geplaatst.

Veilig & Vertrouwd

  • A-registratie: cosmetisch en medische pigmentatie bij de Nederlandse stichting voor Geregistreerde PMU specialisten (NSGP)
  • Subtiele en natuurlijke resultaten door pigmenten van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en begeleiding
  • GGD goedgekeurde apparatuur
  • GGD vergunning volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV)